O Diddy ετοιμάζεται να επιστρέψει με το πρώτο του project μετά το 2015, με τίτλο “The Love Album: Off The Grid” και παρουσίασε την επίσημη tracklist με τις τεράστιες συμμετοχές των Busta Rhymes, The Weeknd, Fabolous, Justin Bieber, John Legend, Mary J. Blige να ξεχωρίζουν.


  1. “Brought My Love” feat. The-Dream and Herb Alpert
  2. “What’s Love” feat. Nova Wav
  3. “Deliver Me” feat. Dirty Money, Busta Rhymes, Dawn Richard and Kalenna
  4. “Stay A While” feat. Nija
  5. “Homecoming” feat. Jozzy
  6. “Pick Up”feat. Jacquees & Fabolous
  7. “Tough Love” feat. Swae Lee
  8. “Stay Long” feat. Summer Walker
  9. “Belongs to You” feat. Jozzy
  10. “Another One Of Me” feat. The Weeknd, French Montana and 21 Savage
  12. “Moments” feat. Justin Bieber
  13. “Need Somebody” feat. Jasmine Sullivan
  14. “Mind Ya Business” feat. Ty Dolla $ign and Kehlani
  15. “Nasty Interlude” feat. Jozzy
  16. “Reachin” feat. Ty Dolla $ign and Coco Jones
  17. “Stay part 1” feat. Kalan.FrFr and K-Ci
  18. “I Like” feat. Mary J Blige
  19. “Closer to God” feat. Teyana Taylor
  20. “BooHoo” feat. Jeremih
  21. “Interlude” feat. Burna Boy
  22. “Kim Porter” feat. Babyface & John Legend
  23. “Space” feat. H.E.R.
About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης