Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Rome Streetz, Armani Caesar και η Chyna Streetz! Gazarte Roof Stage στις 7 Οκτωβρίου.

ROME STREETZ (GRISELDA)
Ένα από τα πιο σεβαστά ονόματα του underground hip-hop, ο Rome Streetz είναι αυτή τη στιγμή το πιο καυτό underground όνομα, γνωστός για τον τρόπο που μεταφέρει στα κομμάτια του απεικονίσεις της ζωής από το δρόμο της Νέας Υόρκης. Μεγαλώνοντας ανάμεσα στο Λονδίνο και το Κουίνς, το μοναδικό του στυλ περιγράφεται καλύτερα ως ένας συνδυασμός ακατέργαστου Boom Bap της Νέας Υόρκης με το Grime του Λονδίνου. Το 2022 κυκλοφόρησε από τη Griselda το πρώτο άλμπουμ «Kiss The Ring» το οποίο επιμελήθηκε ο Westside Gunn ως executive producer και κέρδισε μια θέση στη λίστα του Rolling Stone ως ένα από τα καλύτερα 25 άλμπουμ του 2022! Μέσα στο 2023 κυκλοφόρησε το «Wasn’t Built in a Day». Οι συνεργασίες του γενικά δηλώνουν και την επιτυχία του με μερικούς θρύλους της σκηνής όπως ο Alchemist, Dj Green Lantern, Conway, Westside Gunn, Dj Muggs, Method Man, Ransom, Boldy James, Dj Premier κ.α

ARMANI CAESAR (GRISELDA)
Μπορεί να συνδυαστεί η καυτή εμφάνιση της με μπάρες και στυλ που σκοτώνουν? Φυσικά και αυτή είναι η Armani! Η πρώτη κυρία της Griselda που αν και οι επιρροές της σε νεαρή ηλικία ήταν η Lil Kim & Missy Elliot, πολλοί την παρομοιάζουν με την Mega Thee Stallion και Nicki Minaj αλλα με πιο underground ήχο που ταυτόχρονα εκσυγχρονίζει το label. Με συνεργασίες από τον Kodak Black και τον Dj Premier και φυσικά ολα τα μέλη της Griselda πάντα ξεχωρίζει. Τα πρώτα βήματα στο χώρο της μουσικής έκανε με τον Dj Shay το 2009 καταφέρνοντας μετά από χρόνια να υπογράψει στην Griselda που κυκλοφόρησε το 2020 το εκπληκτικό The Liz και το 2022 το The Liz 2. Μετά από την εμφάνιση της σε Rolling Loud & Coachella είναι έτοιμη για μια σπάνια εμφάνιση την οποία περιμένουν αρκετοί φανς μιας και θα είναι η πρώτη της ευρωπαϊκή περιοδεία!

CHYNA STREETZ
Μεγαλωμένη στη Νέα Υόρκη σε μια οικογένεια μουσικών, η Streetz έδειξε ένα φυσικό ταλέντο στη μουσική όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Ωστόσο, το μουσικό ταξίδι ξεκίνησε από τη νίκη της σε ένα rap battle. Αντλώντας έμπνευση από μια ποικιλία καλλιτεχνών όπως οι Lil’ Kim, Salt-N-Pepa, Lauryn Hill, Missy Elliott και Janet Jackson, το 2018, η Streetz κυκλοφόρησε το πρώτο της EP, “Weird Girl Antics” που μέσω αυτού επιδεικνύει το μοναδικό της στυλ και την ικανότητά της να συνδυάζει το κλασικό hip-hop με το R&B. Ως γυναίκα σε μια ανδροκρατούμενη βιομηχανία, η Chyna Streetz παραδέχεται ότι η καριέρα στη σκηνή της ραπ μπορεί να είναι πρόκληση. Συχνά υποτιμημένη λόγω της εμφάνισής της, η Streetz έμαθε να τα αντιμετωπίζει μέσω των δυνατών ερμηνειών της.

Για προπώληση εισιτηρίων πατήστε εδώ.

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης