Το Primer Music Festival υποδέχεται τον Steve Angello, το Σάββατο 26 Αυγούστου στην Πλατεία Νερού.

Ο Eλληνοσουηδός Steven Patrik Josefsson Fragogiannis, μέλος των Swedish House Mafia και ιδιοκτήτης δισκογραφικής, είναι ο headliner της πρώτης μέρας του Primer Music Festival για ένα μοναδικό live DJ set το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023.

Έχοντας συγκεντρώσει υποψηφιότητες για βραβεία GRAMMY®, εμφανιστεί σε εκατομμύρια θαυμαστές σε πολλές ηπείρους, καταρρίψει τα charts παγκοσμίως και μετρήσει streams σε δισεκατομμύρια, ο καλλιτέχνης, DJ-παραγωγός και συνιδρυτής των Swedish House Mafia, o Steve Angello συνειδητοποίησε τον σκοπό του ως παιδί στη Σουηδία.

Εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις της πολυπόθητης λίστας “Top 100 DJs” του DJ Mag για δεκατέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Έχει κάνει επίσημα remixes για τον Justin Timberlake, τους Coldplay, τους Depeche Mode, καθώς επίσης και για τους Fergie και Moby. Με την καινοτόμο προσέγγιση του στην παραγωγή και το πάθος του για τη δημιουργία αξέχαστων μουσικών εμπειριών, ο Steve Angello έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική και θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Αυγούστου στην Πλατεία Νερού.

🎫 Προπώληση εισιτήριων στο viva.gr -> https://www.viva.gr/tickets/music/primer-2023-day-1-26-08-23
Καταστήματα Public, Nova, MediaMarkt, Viva Sports Τεχνόπολη, Ευρυπίδης, Yoleni’s.

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης