O Tyler, The Creator κυκλοφορεί το “The Estate Sale“, δηλαδή την deluxe version του “Call Me If You Get Lost” με 8 νέα κομμάτια και συμμετοχές από YG, A$AP Rocky & Vince Staples!

Τα νέα κομμάτια:

17. Everything Must Go
18. Stuntman (feat. Vince Staples)
19. What A Day
20. Wharf Talk (feat. A$AP Rocky)
21. Dogtooth
22. Heaven To Me
23. Boyfriend, Girlfriend (feat. YG)
24. Sorry Not Sorry

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης