O DJ Drama κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο “I’m Really Like That” άλμπουμ του με συμμετοχές από Lil Wayne, Nipsey Hussle, T.I. και άλλους.


  1. Legendary ft. Tyler, The Creator
  2. Ho4me ft. Lil Baby & A Boogie Wit Da Hoodie
  3. Raised Different ft. Nipsey Hussle, Jeezy & Blxst
  4. FMFU ft. Lil Wayne, Roddy Ricch & Gucci Mane
  5. Free Game ft. Lil Uzi Vert & 42 Dugg
  6. 350 ft. Westside Gunn, Rick Ross & Lule
  7. Been A While ft. Vory, Mozzy & G Herbo
  8. No Weakness ft. Wiz Khalifa, T.I. & Symba
  9. Mockingbird Valley ft. Jack Harlow
  10. Forever ft. Jim Jones, Capella Grey, Fabolous & Benny The Butcher
  11. Andale ft. Offset & Moneybagg Yo
  12. Iron Right ft. Boosie Badazz, OMB Peezy & Trouble
  13. I Ain’t Gon Hold Ya ft. Jeezy
  14. We Made It ft. Carvena, CyHi & LaRussell.
About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης