O DJ Khaled κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο album του “God Did” με συμμετοχές από Eminem, Dr. Dre, Jay-Z, Kanye West, Drake και άλλους!


1. “No Secret” Feat. Drake
2. “God Did” Feat. Rick Ross, Lil Wayne, Jay-Z, John Legend, and Fridayy
3. “Use This Gospel (Remix)” Feat. Kanye West and Eminem (produced by Dr. Dre and The ICU)
4. “Big Time” Feat. Future and Lil Baby
5. “Keep Going” Feat. Lil Durk, 21 Savage and Roddy Ricch
6. “Party All The Time” Feat. Quavo and Takeoff
7. “Staying Alive” Feat. Drake and Lil Baby
8. “Beautiful” Feat. Future and SZA
9. “It Ain’t Safe” Feat. Nardo Wick and Kodak Black
10. “Let’s Pray” Feat. Don Toliver and Travis Scott
11. “Fam Good, We Good” Feat. Gunna and Roddy Ricch
12. “Bills Paid” Feat. Latto and City Girls
13. “Way Past Luck” Feat. 21 Savage
14. “These Streets Know My Name” Feat. Skillibeng, Buju Banton, Capleton, Bounty Killer, and Sizzla
15. “Juice WRLD Did” Feat. Juice WRLD
16. “Jadakiss Interlude” Feat. Jadakiss
17. “Asahd And Aalam Cloth Talk”
18. “Grateful” Feat. Vory

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης