O The Game κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο και ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο “Drillmatic: Heart vs Mind” με συμμετοχές από Kanye West, Lil Wayne, Pusha T και άλλους, 31 κομμάτια και ένα diss προς τους… πάντες!


01. One Time (feat. Ice T)
02. Eazy (feat. Kanye West)
03. Burnin Checks (feat. Fivio Foreign)
04. Voodoo (feat. BOA QG)
05. Home Invasion
06. O.P.P. (feat. YoungBoy Never Broke Again)
07. Outside (feat. YG)
08. La La Land
09. Change The Game (feat. Ty Dolla $ign)
10. How Far I Came (feat. Roddy Ricch)
11. Heart vs Mind
12. No Smoke At The Polo Lounge (feat. Jeremih)
13. No Man Falls (feat. 2 Chainz & Pusha T)
14. Chrome Slugs & Harmony (feat. Lil Wayne & G Herbo)
15. Start from Scratch II
16. What We Not Gon’ Do
17. Fortunate (feat. Kanye West, Dreezy & CHILLER)
18. Rubi’s Rose (feat. Twista & Jeremih)
19. Drake With The Braids (Interlude)
20. Nikki Beach (feat. French Montana & Tory Lanez)
21. Talk To Me Nice (feat. Meek Mill, Moneybagg Yo & Blxst)
22. Money Cash Clothes (feat. A$AP Rocky)
23. K.I.L.L.A.S. (feat. Cam’ron)
24. The Black Slim Shady (Eminem, 50 Cent, Dr. Dre diss)
25. Stupid (feat. Big Sean)
26. .38 Special (feat. Blueface)
27. Twisted
28. World Tours (feat. Nipsey Hussle)
29. Save The Best For Last (feat. Rick Ross)
30. A Father’s Prayer
31. Universal Love (feat. Chris Brown, Chloe Bailey & Cassie)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης