O RZA επιστρέφει ως Bobby Digital με το νέο του project “RZA Presents: Bobby Digital and The Pit Of Snakes“!


01. Under the Sun
02. Trouble Shooting
03. Something Going On
04. We Push
05. Cowards
06. Fight to Win
07. Celebrate Life
08. Live Your Own Rhythm (Outro)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης