O Pusha T κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο album του “It’s Almost Dry” με συμμετοχές από Jay-Z, Kanye West, Pharrell Williams και άλλους!


01. Brambleton
02. Let The Smokers Shine The Coupes
03. Dreamin Of The Past (feat. Kanye West)
04. Neck & Wrist (feat. Jay-Z & Pharrell Williams)
05. Just So You Remember
06. Diet Coke
07. Rock N Roll (feat. Kanye West & Kid Cudi)
08. Call My Bluff
09. Scrape It Off (feat. Lil Uzi Vert & Don Toliver)
10. Hear Me Clearly (feat. Nigo)
11. Open Air
12. I Pray For You (feat. Labrinth & Malice)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης