Τα θεωρήσαμε όλα δεδομένα, δεν εκτιμήσαμε αρκετά καταστάσεις που είχαμε συνηθισει, τώρα καταλαβαμε ακόμα περισσότερο πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως πρέπει να το ζούμε σαν να ειναι το τελευταίο. Επιστρέφουμε μετά απο αρκετό καιρό σαν να ξεκινάμε από την αρχή με την διάθεση που είχαμε κάποτε και πιστεύαμε πως έσβηνε…

Υπήρξε μεγάλη συζήτηση με ποια συναυλία θα επιστρέφαμε στη χωρίς περιορισμούς εποχή και χωρίς κανένα διαχωρισμό για τον κόσμο. Η σκέψη όλων μας πήγε κατευθείαν στους ζωντανούς θρύλους της Νέας Υόρκης, ONYX μιας και θέλαμε να νιώσουμε ξανά την ενέργεια & δυναμισμό τους που σπάνια συναντάμε από γκρούπ σε live!

Μετά απο 4 χρόνια λοιπόν επιστρεφουν στην Αθήνα για να γιορτάσουν μαζί μας τα 30 χρόνια καριέρας, με το κλασσικό 90’ς στυλ τους το οποίο διατηρούν, σε σύγκριση με τις τάσεις της εποχής, δίνοντας πάντα στο πιστό κοινό τους το καλύτερο ευατό ιδρώνοντας τη φανέλα.

Μαζί με τους ONYXθα είναι ο Dj Illegal από τους Snowgoons.

Τα δικά μας λιοντάρια RNS θα είναι οι Special Guests για να δέσει το γλυκό και να απογειωθεί η βραδιά από νωρίς στο Gagarin!

— Bringin it back to reality —

Προπώληση εισιτηρίων -> https://www.viva.gr/tickets/show/onyx-live-in-athens-special-guests-rns

Προπώληση 13€ (πρώτα 100 εισιτήρια )
15€ γενική προπώληση & την ημέρα του live στο Gagarin 18€

Τηλεφωνικά: 11876


Σημεία Προπώλησης:
Reload
Καταστήματα Wind
Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία
Yoleni’s Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9)
Viva Spot Τεχνόπολης

Χώρος:
Gagarin 205 Live Music Stage (Λιοσίων 205, Αθήνα)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης