Wiz Khalifa, Big K.R.I.T., Smoke DZA και Girl Talk κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο collab album τους με τίτλο “Full Court Press” με συμμετοχές από Nile Rodgers και Curren$y.


01. Mind Blown
02. Put You On
03. Season
04. How The Story Goes
05. No Singles
06. Ready For Love (feat. Nile Rodgers)
07. Revenge Of The Cool
08. Ain’t No Fun
09. Fly The Coop
10. Everyday (feat. Curren$y)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης