Το 2011 η Nintendo κυκλοφόρησε το πολύ καλό “The Legend of Zelda: Skyward Sword” στο Wii, ανανεώνοντάς το μία δεκαετία αργότερα στο Nintendo Switch με την πετυχημένη κυκλοφορία ενός remaster.

Αν αφήσουμε στην άκρη της αψιμαχίες και τις διαφωνίες περί motion controls, αυτό που ξεχώριζε πάντα στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η μουσική του και το μαγευτικό του main theme. Μέσα στην αναμπουμπούλα της κυκλοφορίας του “The Legend of Zelda: Skyward Sword Remaster”, η Nintendo διέθεσε μία ιδιαίτερη έκδοση με το soundtrack του παιχνιδιού στην Ιαπωνία. Η εν λόγω έκδοση προφανώς και συμπεριλαμβάνει τα άπαντα του παιχνιδιού από άποψη μουσικής, με μία καταπληκτική ορχήστρα και ένα special δωράκι για τους fans.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι το δωράκι υπάρχει μονάχα στην Limited Edition του soundtrack, ενώ και οι δύο εκδόσεις συμπεριλαμβάνουν 5 CD και ένα όμορφο booklet με art από το παιχνίδι. Περισσότερα θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την συλλεκτική έκδοση μετά το άνοιγμά της.

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος