Curren$y και The Alchemist κυκλοφορούν το πολυανεμενόμενο collab album τους “Continuance” με συμμετοχές από Wiz Khalifa, Styles P, Havoc και άλλους!


01. Half Moon Mornings
02. Reese’s Cup
03. No Yeast (feat. Boldy James)
04. Obsession
05. Corvette Rally Stripes (feat. Havoc & Wiz Khalifa)
06. Whale Watching (feat. Styles P)
07. The Tonight Show
08. Signature Move
09. Louis Baggage (feat. Babyface Ray)
10. The Final Board
11. Jodeci Tape
12. Endurance Runners (feat. Larry June)
13. Kool & The Gang

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης