O Snoop Dogg επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο album του “BODR” (Bacc On Death Row) λίγες ημέρες μετά την εξαγορά της Death Row Records! Το εν λόγω album έχει συμμετοχές από Nas, Nate Dogg, T.I., The Game και άλλους!


01. Still Smoking
02. Gun Smoke
03. Coming Back (feat. October London & Nefertitti Avani)
04. Sandwich Bag
05. Conflicted (feat. Nas)
06. Daddy (feat. Emo Trap)
07. Doggystylin
08. Crip Ya Enthusiasm
09. Gotta Keep Pushing (feat. T.I. & Sleepy Brown)
10. House I Built
11. Outside The Box (feat. Nate Dogg)
12. Jerseys In The Rafters (feat. The Game)
13. Pop Pop (feat. DaBaby)
14. Catch A Vibe (feat. HeyDeon)
15. It’s In The Air (feat. Uncle Murda & Jane Handcock)
16. We Don’t Gotta Worry No More (feat. Wiz Khalifa)
17. Get This Dick (feat. Lil Duval & October London)
18. Snoopy Don’t Go (feat. October London)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης