O 2 Chainz κυκλοφορεί το νέο του album “Dope Don’t Sell Itself” με συμμετοχές από Lil Baby, Roddy Ricch, Lil Durk και άλλους.


01. Bet It Back
02. Pop Music (feat. Moneybagg Yo & Beatking)
03. Kingpen Ghostwriter (feat. Lil Baby)
04. Outstanding (feat. Roddy Ricch)
05. Neighbors Know My Name
06. Million Dollars Worth Of Game (feat. 42 Dugg)
07. Free B.G.
08. 10 Bracelets (feat. YoungBoy Never Broke Again)
09. Lost Kings (feat. Lil Durk & Sleepy Rose)
10. Caymans (feat. Swae Lee)
11. Vlad TV (feat. Stove God Crooks, Symba & Major Myjah)
12. If You Want Me To (feat. Jacquees)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης