O Rick Ross κυκλοφορεί το καινούριο του album “Richer Than I Ever Been” με συμμετοχές από Benny The Butcher, 21 Savage, Future και άλλους!


01. Little Havana (feat. The-Dream & Willie Falcon)
02. The Pulitzer
03. Rapper Estates (feat. Benny The Butcher)
04. Marathon
05. Warm Words In A Cold World (feat. Wale & Future)
06. Wiggle (feat. DreamDoll)
07. Can’t Be Broke (feat. Yungeen Ace & Major Nine)
08. Made It Out Alive (feat. Blxst)
09. Outlawz (feat. Jazmine Sullivan & 21 Savage)
10. Imperial High
11. Richer Than I Ever Been
12. Hella Smoke (feat. Wiz Khalifa)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης