O Joell Ortiz κυκλοφορεί το νέο του album “Autograph” με συμμετοχές από KXNG Crooked, Sheek Louch, CyHi The Prynce και άλλους!


01. In My Feelings
02. Uncle Chris Car
03. Housing Authority (feat. KXNG Crooked)
04. One Day
05. Masked Up
06. Sincerely Yours
07. OG
08. Lifeline
09. Goin Thru It
10. Holy Ghost (feat. CyHi The Prynce)
11. Therapeutic
12. Love Is Love (feat. Sheek Louch)
13. Doors Up (feat. Pastor LBS)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης