O βετεράνος Anthony Hamilton κυκλοφορεί το νέο του album “Love Is The New Black“, με συμμετοχές από Rick Ross, Lil Jon και άλλους!


01. Love Is The New Black
02. Threw It All Away
03. Real Love (feat. Rick Ross)
04. I’m Ready (feat. Lil Jon)
05. White Hennessy
06. Coming Home
07. You Made A Fool Of Me
08. I Thought We Were In Love
09. Superstar (feat. Jennifer Hudson)
10. Pillows
11. I’m Sorry
12. Mercy
13. Safe
14. Mama Don’t Cry

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης