O Drake επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο “Certified Lover Boy” με συμμετοχές από Jay-Z, Lil Wayne, Kid Cudi και άλλους!


01. Champagne Poetry
02. Papi’s Home
03. Girls Want Girls (feat. Lil Baby)
04. In The Bible (feat. Lil Durk & Giveon)
05. Love All (feat. Jay-Z)
06. Fair Trade (feat. Travis Scott)
07. Way 2 Sexy (feat. Future & Young Thug)
08. TSU
09. N 2 Deep (feat. Future)
10. Pipe Down
11. Yebba’s Heartbreak (feat. Yebba)
12. No Friends In The Industry
13. Knife Talk (feat. 21 Savage & Project Pat)
14. 7am On Bridle Path
15. Race My Mind
16. Fountains (feat. Tems)
17. Get Along Better (feat. Ty Dolla $ign)
18. You Only Live Twice (feat. Rick Ross & Lil Wayne)
19. IMY2 (feat. Kid Cudi)
20. Fucking Fans
21. The Remorse

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης