To “Donda” είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδώ, με τον Kanye West να κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο 10ο του album με συμμετοχές από Jay-Z, Marilyn Manson, The Weeknd και άλλους!


01. Donda Chant
02. Jail (feat. Jay-Z & Francis and the Lights)
03. God Breathed (feat. Vory)
04. Off The Grid (feat. Fivio Foreign & Playboi Carti)
05. Hurricane (feat. The Weeknd & Lil Baby)
06. Praise God (feat. Baby Keem & Travis Scott)
07. Jonah (feat. Lil Durk & Vory)
08. Ok Ok (feat. Fivio Foreign & Vory)
09. Junya (feat. Playboi Carti)
10. Believe What I Say
11. 24 (feat. Sunday Service Choir)
12. Remote Control (feat. Young Thug)
13. Moon (feat. Kid Cudi & Don Toliver)
14. Heaven And Hell
15. Donda (feat. Ariana Grande & Tony Williams)
16. Keep My Spirit Alive (feat. Conway The Machine, Westside Gunn & KayCyy)
17. Jesus Lord (feat. Jay Electronica & Swizz Beatz)
18. New Again (feat. Chris Brown)
19. Tell The Vision (feat. Pop Smoke)
20. Lord I Need You
21. Pure Souls (feat. Roddy Ricch & Shenseea)
22. Come To Life
23. No Child Left Behind (feat. Sunday Service Choir & Vory)
24. Jail (pt. 2) (feat. Marilyn Manson & DaBaby)
25. Junya (pt. 2) (feat. Ty Dolla $ign & Playboi Carti)
26. Jesus Lord (pt. 2) (feat. The Lox, Jay Electronica & Swizz Beatz)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης