Σήμερα αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε ένα δυνατό μουσικό unboxing σ’ ότι αφορά την ποσότητα αλλά και την ποιότητα. Στο νέο αυτό βίντεο ανοίγουμε τρία CD και ένα βινύλιο από αγαπημένους δίσκους του αδικοχαμένου Avicii, ενός παραγωγού που έγραψε την δική του ιστορία στην EDM μουσική σκηνή. Ουσιαστικά πρόκειται για τους παρακάτω δίσκους:

True (Amazon Exclusive Vinyl Edition) / 2013
True: Avicii by Avicii / 2014
Stories / 2015
Tim / 2019

Ομολογώ και σε προσωπικό επίπεδο ότι είχα πάντοτε μία αδυναμία προς το πρόσωπο του Avicii και στις ικανότητές του που παρουσίασε απο την πρώτη κι όλας στιγμή. Το 2010 είχα μάλιστα την τιμή να συνομιλήσω μαζί του σε μία αποκλειστική συνέντευξη που είχα κάνει στο site την οποία μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω link: https://beat-town.com/2010/11/20/aviciitim-berg-interview-with-beat-town/

Σίγουρα πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που θα μας λείψει όσο λίγοι, αλλά τουλάχιστον έχουμε αρκετά κομμάτια για να θυμόμαστε την θετική και χρωματιστή πλευρά του ήχου που ήθελε να βγάζει προς τα έξω μέσω των παραγωγών του. Απολαύστε το special unboxing της Μπιτούπολης στο βίντεο που ακολουθεί:

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος