O Evidence κυκλοφορεί το νέο του album “Unlearning Vol. 1” με συμμετοχές από Conway The Machine, Boldy James και άλλους!


01. Better You
02. Start The Day With A Beat
03. Sharks Smell Blood
04. Pardon Me
05. All Of That Said (feat. Boldy James)
06. Won’t Give Up The Danger (feat. Murkage Dave)
07. Moving On Up (feat. Conway The Machine)
08. Talking To The Audience
09. All Money 1983
10. Pray With An A (feat. Navy Blue)
11. Lost In Time
12. Delay The Issue (feat. Fly Anakin)
13. Taylor Made Suit
14. Where We Going From Here…

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης