Raheem DeVaughn και Apollo Brown κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο collab album τους με τίτλο “Lovesick“!


01. If You’re The One (feat. Skyzoo)
02. One Time (feat. Becky Cane)
03. When A Man
04. If I Made Love To You
05. Just Fall In Love (feat. Westside Boogie)
06. Broken Pieces
07. I Still Love You
08. Honey
09. Zaddy (feat. 3D Na’Tee)
10. Rick James
11. On Top
12. Everything Baby

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης