O YG και ο Mozzy κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο collab album τους, “Kommunity Service“, με συμμετοχές από Ty Dolla $ign, Tyga και άλλους!


01. Gangsta
02. Dangerous (feat. G Herbo)
03. Bompton To Oak Park
04. MAD (feat. Young M.A.)
05. Vibe With You (feat. Ty Dolla $ign)
06. Drop A Location (feat. A Boogie Wit Da Hoodie)
07. Toot It Up (feat. Tyga)
08. First 48 (feat. E Mozzy, Celly Ru & D3szn)
09. Bite Down
10. Perfect Timing (feat. Blxst)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης