Άσχημη εξέλιξη για την σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής, αφού πριν από λίγο ανακοινώθηκε ο θάνατος του ταλαντούχου Pierce Foulton. Ο Αμερικανός καλλιτέχνης ήταν μόλις 28 χρονών, είχε κυκλοφορήσει εξαιρετικά κομμάτια όπως το “Waiting for Tomorrow” με τον Martin Garrix, του “Kuaga”, το αγαπημένο “Runaway” και πολλά άλλα. Ο νεαρός παραγωγός αντιμετώπιζε διάφορα θέματα και προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ ο αδερφός του προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις μέσω facebook:

"Καλησπέρα σε όλους, σας μιλάει ο μεγαλύτερος αδερφός του Pierce, o Griff. Σπαράζει η καρδιά μου με το γεγονός ότι πρέπει να μοιραστώ μαζί σας ότι ο Pierce πέθανε την Πέμπτη το απόγευμα μετά από έναν τραγικό αγώνα με την ψυχική του υγεία. 

«Ο τελευταίος χρόνος ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για όλους. Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αγωνίζεται σκληρά με αντίστοιχα θέματα, λάβετε σοβαρά υπόψη τη διαίσθησή σας, μιλήστε για τα συναισθήματά σας και επικοινωνήστε με τους κατάλληλους ανθρώπους. Ο καθένας από εσάς είναι σημαντικός και οι γύρω σας σας αγαπούν περισσότερο απ' ότι νομίζετε. Ζητώ από όλους εσάς να εστιάσετε την ενέργειά σας στο μέλλον, στην αγάπη και στη συμπόνια, στην επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, στο να κατανοήσουμε περισσότερα γύρω από το τι μπορεί να περνάμε πολλοί από εμας, όπου συχνά τα θέματά μας βρίσκονται κρυμμένα βαθιά κάτω από τόσα πολλά επίπεδα. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε επίσης να είστε ευγενικοί με τους γύρω σας. Κάντε μία παύση και ακούστε. Παρατηρήστε το περιβάλλον σας με ανοιχτά μάτια και ανοιχτή καρδιά. Η ζωή είναι γεμάτη ατελείωτες ομορφιές, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα μπορεί να νιώσουν τα πράγματα - μια φωτεινότερη μέρα είναι πολύ κοντά. »

 Σε όλους εκείνους που άκουγαν τα τραγούδια του, σας ευχαριστώ. Σε όλους εκείνους που αγόρασαν εισιτήρια για τις εμφανίσεις του, που χόρεψαν με τα κομμάτια του, σας ευχαριστώ. Σε όλους εκείνους που ήταν αρκετά τυχεροί για να διασχίσουν μονοπάτια μαζί του σε οποιοδήποτε σημείο της ζωής του και που τον έκανε να νιώθει ότι τον αγαπούν, σας ευχαριστώ.

Από πλευράς Beat-Town ευχόμαστε καλή δύναμη στην οικογένεια και στους φίλους του Pierce. Χάθηκε ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος παραγωγός.

R.I.P Pierce Foulton.

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος