Οι Galantis αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και το ταλέντο τους με τον Hook N Sling για χάριν του “The Best.” Στα φωνητικά του τραγουδιού βρίσκεται η Karen Harding και γενικότερα πρόκειται για ένα άκρως groovy και καλοκαιρινό tune όπως θα διαπιστώσετε και ίδιοι σας στη συνέχεια του άρθρου.

O Karlsson των Galantis δήλωσε τα εξής: “Μου άρεσε πολύ που επέστρεψα στο στούντιο γράφοντας και δημιουργώντας ένα κομμάτι μαζί με τον αδερφό μου, καλό φίλο και συνεργάτη Anthony aka« Hook N Sling »! Είναι ο 3ος συντονισμός μας! Είμαι πραγματικά χαρούμενος που συνεργάζομαι και με την Karen Harding για πρώτη φορά, καθώς και με την 7χρονη κόρη μου η οποία συμμετέχει στο μικρόφωνο!”

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε με τις δηλώσεις του και ο Hook N Sling: “Αυτό το τραγούδι ήταν υπό κατασκευή εδώ και αρκετό καιρό και πλέον δηλώνω περήφανος για το τελικό αποτέλεσμα! Η συνεργασία με τους Galantis είναι πάντα απίστευτα διασκεδαστική και η χημεία που έχουμε αναπτύξει μαζί είναι αναμφισβήτητη. Εμφανιζόμαστε πάντα με κάτι ξεχωριστό και αυτό συνέβη και με το “The Best”! Η Karen ήταν καταπληκτική, είναι τόσο ταλαντούχα και χαίρομαι που αυτό το τραγούδι είναι πλέον έτοιμο να το παρουσιάσουμε στον κόσμο! “

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος