O DJ Khaled επιστρέφει με το νέο του album “Khaled Khaled” (ναι, και όμως, αυτό είναι το πραγματικό του ονοματεπώνυμο) με συμμετοχές από Jay-Z, Nas, Beyonce, Justin Timberlake και άλλους!


01. Thankful (feat. Lil Wayne & Jeremih)
02. Every Chance I Get (feat. Lil Baby & Lil Durk)
03. Big Paper (feat. Cardi B)
04. We Going Crazy (feat. H.E.R. & Migos)
05. I Did It (feat. Post Malone, Megan Thee Stallion, Lil Baby & DaBaby)
06. Let It Go (feat. Justin Bieber & 21 Savage)
07. Body In Motion (feat. Bryson Tiller, Roddy Ricch & Lil Baby)
08. Popstar (feat. Drake)
09. This Is My Year (feat. Big Sean, Rick Ross, Diddy & A Boogie Wit Da Hoodie)
10. Sorry Not Sorry (feat. Nas, Jay-Z, James Fauntleroy & Beyonce)
11. Just Be (feat. Justin Timberlake)
12. I Can Have It All (feat. Bryson Tiller, H.E.R. & Meek Mill)
13. Greece (feat. Drake)
14. Where You Come From (feat. Buju Banton, Capleton & Bounty Killer)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης