O Yelawolf παραμένει τρομερά ενεργός και συνεργάζεται με τον DJ Muggs των Cypress Hill για ένα collab EP με τίτλο “Mile Zero” και με συμμετοχές από B-Real, Jelly Roll και άλλους.


01. Wtf
02. Geeyat Damnit (feat. Jelly Roll)
03. Hand Over Fist (feat. B-Real)
04. Harvest (feat. Struggle Jennings)
05. The Catch
06. Matador (feat. Caskey)
07. Flea Market (feat. Bub Styles)
08. Privacy (feat. Del The Funky Homosapien & DJ Paul)
09. Dust Broom (feat. Christian Rose & Sam Lee)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης