O Snoop Dogg επιστρέφει με το νέο του album “From Tha Streets 2 Tha Suites” με συμμετοχές από Devin The Dude, Kokane και άλλους καλλιτέχνες από τη δυτική ακτή!


01. CEO
02. Roaches In My Ashtray (feat. Prohoezak)
03. Gang Signs (feat. Mozzy)
04. Talk Dat Shit To Me (feat. Kokane)
05. Sittin On Blades
06. Say It Witcha Booty (feat. Prohoezak)
07. Get Yo Bread Up (feat. Larry June)
08. Fetty In The Bag (feat. Goldie Loc & Big Tray Deee)
09. Look Around (feat. J Black)
10. Left My Weed (feat. Devin The Dude & J Black)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης