Κριτικες Δισκων Διαφορα Νεα και Ανακοινωσεις

Beat-Town 5.0: Ανανεωθήκαμε και ανοίξαμε με φρέσκο design!

Beat-Town 5.0: Ανανεωθήκαμε και ανοίξαμε με φρέσκο design!

H αγαπημένη σας “Μπιτούπολη” αποφάσισε να ανανεωθεί και να προχωρήσει σ’ ένα εμφατικό λίφτινγκ. Κάποια πράγματα έμειναν σταθερά στο Beat-Town σε ότι αφορά την συνολική παρουσία της σελίδας. Όπως θα δείτε και στη συνέχεια του άρθρου, το slider παραμένει βασικό στοιχείο της σελίδας, ενώ οι αγαπημένες σας ενότητες βρίσκονται ακόμα εν μέρει υπό κατασκευή

beat-town 5.0

Μία αλλαγή που θέλαμε να κάνουμε εδώ και αρκετό καιρό ήταν ο τρόπος με τον οποίο μπορούσατε να αφήσετε τα σχόλιά σας κάτω από τα άρθρα μας. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα της πλατφόρμας Disqus με την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα σας βολέψει περισσότερο από το παλιό σύστημα του WordPress.

Ακόμα βρισκόμαστε βέβαια υπό κατασκευή, μιας και υπάρχουν κάποια πραγματάκια που δε ρολάρουν όπως θα θέλαμε και κάποιοι ανοιχτοί λογαριασμοί. Τα περισσότερα features είναι όμως έτοιμα και θα δείτε και στη συνέχεια του άρθρου ότι έχουμε προχωρήσει σε κάποιες σημαντικές αλλαγές ως προς το αισθητικό κομμάτι της ιστοσελίδας. Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν όπως τα ξέρετε: ενημέρωση γύρω από τα αγαπημένα μας μουσικά κομμάτια, reviews, playlists, unboxings και μπόλικα επερχόμενα projects. Stay tuned!

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος