O Busta Rhymes κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο “Extinction Level Event 2: The Wrath Of God” με τις τεράστιες συμμετοχές των Kendrick Lamar, Rakim, Ol’ Dirty Bastard και άλλων!


1. E.L.E. 2 Intro ft Chris Rock, Rakim, Pete Rock
2. The Purge
3. Strap Yourself Down
4. Czar ft M.O.P.
5. Outta My Mind ft Bell Biv Devoe
6. E.L.E. 2 The Wrath of God ft Minister Louis Farrakhan
7. Slow Flow ft. Ol’ Dirty Bastard
8. Don’t Go ft Q-Tip
9. Boomp!
10. True Indeed ft DJ Premier
11. Master Fard Muhammad ft. Rick Ross
12. YUUUU ft Anderson .Paak
13. Oh No
14. The Don and The Boss ft Vybz Kartel
15. Best I Can ft Rapsody
16. Where I Belong ft Mariah Carey
17. Deep Thought
18. The Young God Speaks
19. Look Over Your Shoulder ft Kendrick Lamar
20. You Will Never Find Another Me ft Mary J Blige
21. Freedom? ft Nikki Grier
22. Satanic

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης