O CeeLo Green κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο album του “CeeLo Green Is Thomas Callaway“!


01. For You
02. Lead Me
03. Little Mama
04. Don’t Lie
05. I Wonder How Love Feels
06. People Watching
07. You Gotta Do It All
08. Doing It All Together
09. Slow Down
10. Down With The Sun
11. Thinking Out Loud
12. The Way

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης