O αγαπημένος Τech N9ne επιστρέφει με το νέο του album “Enterfear” με συμμετοχές από Flatbush Zombies, Krizz Kaliko, King Iso και άλλους!


01. Just Die? (Intro 1)
02. Suckseed (Intro 2) (feat. Krizz Kaliko & King Iso)
03. Outdone
04. Look What I Did (feat. Flatbush Zombies & Jehry Robinson)
05. Yeah No! (feat. Mackenzie Nicole)
06. Dr. Sebagh (feat. Landxn Fyre)
07. Question Mark This! (feat. Krizz Kaliko & Lex Bratcher)
08. Snake And The Batman / Story Time (Skit)
09. Feel So Sad!
10. Leave It On The Flo! Pt.1 (feat. Landxn Fyre)
11. Phonk (feat. Merkules & Scru Face Jean)
12. Angel Baby (feat. Nave Monjo)
13. On The Outside
14. Smell Good (feat. Krizz Kaliko)
15. Stoli Doli (feat. Love & Mae C)
16. For Ya Love (feat. Marley Young)
17. B.I.B. (feat. Krizz Kaliko)
18. Saw Somethin (feat. Krizz Kaliko & King Iso)
19. KC Smile (feat. Krizz Kaliko)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης