O The Weeknd κυκλοφορεί την deluxe version του “After Hours” με τρία νέα κομμάτια & τέσσερα remixes!

Τα επιπλέον τραγούδια:

15. Nothing Compares
16. Missed You
17. Final Lullaby
18. Blinding Lights (Chromatics Remix) (feat. Chromatics & Johnny Jewel)
19. Save Your Tears (Oneohtrix Point Never Remix)
20. Heartless (Vapor Wave Remix) (feat. Lil Uzi Vert, DaHeala)
21. After Hours (The Blaze Remix)
22. Scared To Live (SNL Live)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης