O Fabolous κυκλοφορεί το τρίτο μέρος της σειράς Summertime Shootout. Απολαύστε το “Coldest Summer Ever” με συμμετοχές από Meek Mill, Chris Brown, 2 Chainz και άλλους παρακάτω:


01. Cold Summer
02. B.O.M.B.S.
03. Talk To Me Nicely (feat. Meek Mill)
04. Cap (feat. Lil Durk)
05. Gone For The Summer (feat. A Boogie Wit Da Hoodie)
06. Seasons Change (feat. Tory Lanez)
07. Bae Dreaming (feat. YFN Lucci)
08. My Mind (feat. Jacquees)
09. Choosy (feat. Jeremih & Davido)
10. Ohh Yea (feat. Ty Dolla $ign)
11. Options (feat. PnB Rock, 2 Chainz & Gucci Mane)
12. Insecure
13. Frenemies (feat. Josh K)
14. Time (feat. Roddy Rich)
15. Us vs The World (feat. Chris Brown & Teyana Taylor)
16. Too Late (feat. Jeremih)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης