O Tory Lanez κυκλοφορεί το νέο του project “Chixtape 5“, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα 90s & τα 00s και έχει συμμετοχές από Snoop Dogg, T-Pain, Lil Wayne, Ludacris και άλλους!


01. Jalissa’s Back (skit)
02. The Trade (feat. Jagged Edge & Jermaine Dupri)
03. Jerry Sprunger (feat. T-Pain)
04. Beauty In The Benz (feat. Snoop Dogg)
05. Blowin’ Mine’s / Leah’s Introduction (skit)
06. The Take (feat. Chris Brown)
07. Broken Promises
08. The Fargo Splash (feat. Ludacris)
09. Luv Ya Gyal / Love Sounds (feat. The-Dream)
10. Yessir
11. Best Of You (feat. Mya) / Busted (skit)
12. The Cry (feat. Mario)
13. Still Waiting (feat. Trey Songz)
14. A Fools Tale (feat. Ashanti)
15. Thoughts (feat. Lloyd & Lil Wayne)
16. If You Gotta… (feat. Fabolous)
17. Room 112 (feat. Slim & Nyce)
18. Last Love Letter (skit)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης