Hip-Hop / R&B Album & EP Streams

Snoop Dogg – I Wanna Thank Me (Album Tracklist)

Snoop Dogg – I Wanna Thank Me (Album Tracklist)

O Snoop Dogg ετοιμάζεται για τη κυκλοφορία του νέου του album την Παρασκευή, και μας έδωσε την επίσημη tracklist, η οποία κρύβει συμμετοχές από Nate Dogg (!), Swizz Beatz, YG και άλλους!


01. What U Talkin About
02. So Misinformed (feat. Slick Rick)
03. Let Bygones Be Bygones
04. One Blood, One Cuzz (feat. DJ Battlecat)
05. Countdown (feat. Swizz Beatz)
06. I C Your Bullshit
07. Turn Me On (feat. Chris Brown)
08. Blue Face Hunnids (feat. YG)
09. New Booty
10. Take Me Away (feat. Wiz Khalifa & Russ)
11. Do It When I’m In It (feat. Jermaine Dupri, Ozuna & Slim Jxmmi)
12. First Place (feat. Tdot Illdude)
13. Focused
14. Rise To The Top (feat. Trey Songz & Swizz Beatz)
15. Wintertime In June (feat. Nate Dogg)
16. Doo Wop Thank Me (feat. The HamilTones)
17. Main Phone (feat. Slick Rick & Stressmatic)
18. Do You Like I Do (feat. Lil Duval)
19. I’ve Been Looking For You (feat. Eric Jaye)
20. Little Square UBitchU (feat. Anitta)
21. Ventelation (feat. RJMrLA, $tupid Young & Azjah)
22. I Wanna Thank Me (feat. Marknoxx)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης