O BJ The Chicago Kid κυκλοφορεί το νέο του album με τίτλο “1123” με συμμετοχές από Afrojack, Rick Ross, Anderson Paak και άλλους!


01 Feel the Vibe [ft. Anderson .Paak]
02 Champagne
03 Get Away [ft. J.I.D, Buddy and Kent Jamz]
04 Time Today
05 Can’t Wait
06 Back It Up [ft. Eric Bellinger]
07 1123’s Playa’s Intro
08 Playa’s Ball [ft. Rick Ross]
09 Too Good
10 Close
11 Rather Be You
12 Worryin’ Bout Me [ft. Offset]
13 Reach [ft. Afrojack]

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης