O Styles P παραμένει συνεπής στις νέες του κυκλοφορίες και παρουσιάζει ένα νέο album με τίτλο “S.P. The GOAT: Ghost Of All Time“.


01. Push The Line (feat. Sheek Louch & Whispers)
02. So Much To Say
03. Give N Take
04. Deadman (feat. Jadakiss & Nino Man)
05. Raw Dreams
06. Filthy (feat. D-Block Europe)
07. The Professionals (feat. Lil Fame)
08. What’s Up Boy (feat. Nino Man)
09. Change (feat. Cris Streetz)
10. Out In The Jungle
11. Really Us
12. I Ain’t Shit

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης