O Problem κυκλοφορεί, επιτέλους, το πολυαναμενόμενο “S2” με guest συμμετοχές από τους Diddy, Fabolous, Wiz Khalifa κ.α..


01. About That Time
02. Put It Down (feat. 03Greedo)
03. Fuck Me Too (feat. Casanova, 1takejay & Saviii 3rd)
04. So Disrespectful (feat. Diddy)
05. I’m Cool
06. Wild Nights
07. Chase (feat. Fabolous & Dave East)
08. The Way I Did/Ratchet Love (feat. Nick Grant)
09. Diamond Lane
10. Take Ya Tights Off 2 (feat. Eric Bellinger)
11. Karma
12. Thangs (feat. Wiz Khalifa & IAMSU!)
13. BLB (feat. French Montana)
14. Busy (feat. Rucci)
15. Multiply (feat. Mozzy & YBN Cordae)
16. S2

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης