Xzibit, B-Real και Demrick παρουσιάζουν την επίσημη tracklist του collab EP τους με τίτλο “Serial Killers: Day of the Dead” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31/10.

Θυμηθείτε το εξώφυλλο του album εδώ και δείτε την tracklist παρακάτω.


01. W(e) (A)re (R)eady
02. Get Away With It
03. Day Of The Dead
04. Ask About Me
05. Jalisco Medicine (feat. C-Kan)
06. Fruit Punch (feat. Brevi & James Savage)
07. Things Fall Apart

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης