O κορυφαίος Τ.Ι. κυκλοφορεί το δέκατό του album, με τίτλο “Dime Trap” με συμμετοχές από Meek Mill, Anderson Paak, Jeezy και άλλους!


01. Seasons (feat. Sam Hook)
02. Laugh At Em
03. Big Ol Drip (feat. Watch The Duck)
04. Wraith (feat. Yo Gotti)
05. The Weekend (feat. Young Thug)
06. The Amazing Mr Fuck Up (feat. Victoria Monet)
07. At Least I Know (feat. Anderson Paak)
08. What Can I Say
09. Jefe (feat. Meek Mill)
10. More & More (feat. Jeezy)
11. Pray For Me (feat. YFN Lucci)
12. Looking Back
13. Light Day
14. You (feat. Teyana Taylor)
15. Be There (feat. London Jae)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης