O Τ.Ι. έδωσε στο κοινό του την επίσημη tracklist του δέκατού του album με τίτλο “Dime Trap“, καθώς επίσης και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το νέο project του Tip θα βγει στις αγορές στις 5/10 και θα έχει συμμετοχές από τους Meek Mill, Jeezy, Anderson Paak κ.α.

Αναλυτικά η tracklist:

1. Seasons (feat. Sam Hook)
2. Laugh at Em
3. Big Ol Drip (feat. WATCH THE DUCK)
4. Wrath (feat. Yo Gotti)
5. The Weekend (feat. Young Thug)
6. The Amazing Mr Fuck Up (feat. Victoria Monét)
7. At Least I Know (feat. Anderson .Paak)
8. What Can I Say
9. Jefe (feat. Meek Mill)
10. More & More (feat. Jeezy)
11. Pray For Me (feat. YFN Lucci)
12. Looking Back
13. Light Day
14. You (feat. Teyana Taylor)
15. Be There (feat. London Jae)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης