O E-40 επιστρέφει με το νέο του album “The Gift Of Gab” με συμμετοχές από τους Ty Dolla $ign, Problem, Vince Staples κ.α..


01. Ballhog (feat. Stresmatic)
02. The Pots & Pan Man
03. Winning
04. Who You Talking To (feat. Kent Jones)
05. Wicked (feat. Rich Rocka)
06. Ain’t Talkin Bout Nothing (feat. G Perico & Vince Staples)
07. One Night (feat. Ty Dolla $ign & Konshens)
08. Relax (feat. Problem)
09. The Pack Attack (feat. Sada Baby & FMB DZ)
10. Dennys
11. These Days (feat. Yhoung T.O.)
12. When Life Shows Up (feat. Mike Marshall & Dr Cornel West)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης