Jermaine Dupri και TeeFlii κυκλοφορούν ένα νέο album με τίτλο “Next Level” με συμμετοχές από Jeremih, Eric Bellinger και άλλους!


01. Intro
02. Champagne
03. Thot (feat. Flamez)
04. Everywhere We Go
05. Don’t Waste My Time (feat. Morgan Westbrook)
06. Like Me (feat. Mozzy)
07. Smoke Drink And Fucc
08. Face Down Ass Up
09. EML
10. Slow (feat. Eric Bellinger)
11. Wanna Know (feat. Jeremih)
12. Damaged (feat. Meech)
13. Good (feat. Keba)
14. What It Do (feat. Wil$on)
15. Talking Dirty To Me
16. Screaming And Begging (feat. SBA1)
17. Question (feat. FX & Unc Chucc)
18. Let’s Get To It
19. Live (feat. Western)
20. Tell Nobody

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης