To Beat-Town επιστρέφει στα κυριακάτικα αφιερώματα με μία playlist αφιερωμένη στους θρυλικούς Cypress Hill.


01. How I Could Just Kill A Man
02. Latin Lingo
03. The Funky Cypress Hill Shit
04. Head On The Pump
05. Real Estate
06. Pigs
07. I Wanna Get High
08. Insane In The Brain
09. When The Shit Goes Down
10. Lick A Shot
11. Hits From The Bong
12. Strictly Hip Hop
13. Throw Your Set In The Air
14. Illusions
15. Killa Hill Niggas
16. Boom Biddy Bye Bye
17. Prelude To A Comeback (feat. MC Eiht)
18. Tequila Sunrise (feat. Barron Ricks)
19. Dr Greenthump
20. Siempre Peligroso (feat. Fermin IV Caballero)
21. Rap Superstar
22. What U Want From Me
23. Can I Get A Hit
24. Rock Superstar
25. Highlife
26. Lowrider
27. Trouble
28. Rise Up (feat. Tom Morello)
29. Reefer Man
30. What’s Your Number (feat. Tim Armstrong)
31. Ganja Bus (feat. Damian Marley)
32. Throw Your Hands In The Air (feat. Redman, MC Eiht & Erick Sermon)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης