O Juicy J επιστρέφει με ένα νέο album με τίτλο “Rubba Band Business“, με τους A$AP Rocky, Wiz Khalifa και Ty Dolla $ign να βρίσκονται ανάμεσα στα feats.


01. Back On The Porch
02. Feed The Streets (feat. Project Pat & A$AP Rocky)
03. A Couple
04. Buckets
05. Dodgin’ The Snakes
06. Drop A Bag (feat. G-O-D)
07. Too Many (feat. Wiz Khalifa & Denzel Curry)
08. Ain’t Nothing (feat. Wiz Khalifa & Ty Dolla $ign)
09. Flood Watch (feat. Offset)
10. Only One Up
11. Hot As Hell
12. No English (feat. Travis Scott)
13. On & On (feat. Tory Lanez & Belly)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης