O Yelawolf επιστρέφει με ένα νέο album με τίτλο “Trial By Fire” με συνεργασίες με τους Juicy J, Travis Barker και Kid Rock!


01. Trial By Fire
02. Shadows (feat. Joshua Hedley)
03. Get Mine (feat. Kid Rock)
04. Son Of A Gun
05. Ride Or Die
06. Struggle Speaks (Interlude)
07. Daylight
08. Do For Love
09. Punk (feat. Juicy J & Travis Barker)
10. Row Your Boat
11. True To Yourself (feat. Bones Owens)
12. Sabrina
13. Violin (feat. Lee Brice)
14. Keeps Me Alive (feat. Wynonna Judd)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης