Hip-Hop / R&B

Stream: DJ Khaled – Grateful

Stream: DJ Khaled – Grateful

O DJ Khaled επιστρέφει με το πιο all star studded album των τελευταίων χρόνων! Ακούστε το “Grateful” παρακάτω, με τους Rihanna, Nas, Beyonce, Jay-Z, Calvin Harris, Drake και Nicki Minaj να ξεχωρίζουν στα feats!


01. I’m So Grateful (Intro) (feat. Sizzla)
02. Shining (feat. Beyonce & Jay-Z)
03. To The Max (feat. Drake)
04. Wild Thoughts (feat. Rihanna & Bryson Tiller)
05. I’m The One (feat. Lil Wayne, Justin Bieber, Quavo & Chance The Rapper)
06. On Everything (feat. Rick Ross, Big Sean & Future)
07. It’s Secured (feat. Nas & Travis Scott)
08. Hallelujah (Interlude) (feat. Betty Wright)
09. Nobody (feat. Alicia Keys & Nicki Minaj)
10. I Love You So Much (feat. Chance The Rapper)
11. Don’t Quit (feat. Calvin Harris, Travis Scott & Jeremih)
12. I Can’t Even Lie (feat. Nicki Minaj & Future)
13. Down For Life (feat. PARTYNEXTDOOR, Future, Travis Scott, Rick Ross & Kodak Black)
14. Major Bag Alert (feat. Migos)
15. Good Man (feat. Pusha T & Jadakiss)
16. Billy Ocean (feat. Fat Joe & Raekwon)
17. Pull A Caper (feat. Rick Ross, Gucci Mane & Kodak Black)
18. That Range Rover Came With Steps (feat. Future & Yo Gotti)
19. Iced Out My Arms (feat. T.I., Future, Migos & 21 Savage)
20. Whatever (feat. 2 Chainz, Rick Ross, Future & Young Thug)
21. Interlude (feat. Belly)
22. Unchanging Love (feat. Mavado)
23. Asahd Talk (skit)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης