O κορυφαίος Ice Cube κυκλοφορεί την επετειακή έκδοση του Death Certificate, το οποίο συμπλήρωσε 25 (26 για την ακρίβεια) χρόνια από την κυκλοφορία του! Ακούστε το αποκλειστικά μέσω της Apple, παρέα και με τρία πολύ δυνατά, νέα κομμάτια!


01. Only One Me
02. Good Cop Bad Cop
03. Dominate The Weak
04. The Funeral (Intro)
05. The Wrong Nigga To Fuck With
06. My Summer Vacation
07. Steady Mobbin
08. Robin Lench (Interlude)
09. Givin Up The Nappy Dug Out
10. Look Who’s Burnin
11. A Bird In The Hand
12. Man’s Best Friend
13. Alive On Arrival
14. Death
15. The Birth
16. I Wanna Kill Sam
17. Horny Lil Devil
18. Black Korea
19. True To The Game
20. Color Blind
21. Doing Dumb Shit
22. Us
23. No Vaseline

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης